D8400 – Interaktiv Whiteboard


En 84″ Interaktiv Whiteboard med 4k HD-upplösning!


Bättre kommunikation & Snabbare förståelse

Att effektivt och snabbt kunna utveckla och kommunicera olika koncept är viktigt för alla sektorer, inte minst handels-, tillverknings- ochutbildningssektorerna.

Ricohs innovativa Interaktiva Whiteboard D8400 uppmuntrar till effektiv utbildning och bra samarbete. Leverera ett innehåll som engagerar, upplyser och inspirerar dina åhörare.

Även i stora rum ha D8400, som är mycket enkel att använda, den dynamiska, visuella tydlighet som förtjänar uppmärksamhet och som ökar förståelsen. Du kan välja mellan modeller med eller utan inbyggd dator.

  • Stor 84″ skärm – idealisk för stora rum (65″ finns också)

  • Enastående skärpa: 4k HD-upplösning

  • Unikt och enkelt användargränssnitt

  • Snabb, sömlös anslutning till andra smarta enheter

Snabb uppstart – Direkt du slår på D8400 är den klar att användas. Användargränssnittet är intuitivt, unikt och väldigt lättarbetat. När presentationen sedan är klar kan du spara ditt arbete som en sökbar PDF och dela den via mail.

Fantastisk skärm – D8400:s framgångar beror mycket på den dynamiska skärpan i den 84″ stora LCD-displayen. Den högupplösta skärmen har även reflektionsskydd som tillsammans med HD-kvaliteten ger betraktaren ett positivt och imponerande synintryck.

Flera användare – Tack vare skärmens smarta gränssnitt kan flera användare rita och skriva på den samtidigt. Videokonferensen är tillgänglig via UCS och Skype (med anpassning)

Spara & Dela – Det du skriver på D8400-skärmen kan med OCR-funktionen konverteras till vanlig text. Då OCR-text sparas som sökbar text är det alltså möjligt med senare granskning och redigering av klottriga anteckningar.

Dela med dig! – D8400 ger dig möjlighet att dela innehåll med upp till åtta D8400-enheter via en intranätanslutning utan separat installation av server eller mjukvara. Varje whiteboard erbjuder interaktiva funktioner för deltagare på flera platser samtidigt.

För mera info och / eller demo ring vår expert på AV / Digital Signage / Konferens:
Kenneth 073 – 054 74 54
kenneth.brand@ricoh-itpartner.se

Läs eller ladda ner pdf här>>